Tuinontwerp

Samen ontwerpen wij de tuin van jou dromen!

De perfecte tuin, een harmonie tussen natuur en functioneel gebruik is een plaats waar men tot rust kan komen en waar het aangenaam is om de ‘vrije’ tijd in door te brengen. Zo’n tuin hoeft niet enkel een droom te zijn… Samen met jou realiseren wij een doordacht tuinontwerp.

Tuinrenovatie

Is je oude tuin eindelijk aan wat renovatie toe?

Is de zandbak of schommel nog steeds aanwezig in jouw tuin, terwijl de kinderen al bijna het huis uit zijn? Dan is het de hoogste tijd om je tuin te renoveren. Met een tuinrenovatie kan je de basis van je huidige tuin behouden maar hem er toch weer als nieuw uit laten zien.

Tuinaanleg

Vakkundig en snel wordt je nieuwe tuin aangelegd.

Ben je die oude tuin wat moe? Is de basis van je tuin niet meer geschikt of wil je echt eens iets totaal anders? Dan kies je er best voor om je tuin opnieuw aan te laten leggen. Als je kiest voor tuinaanleg zorgt onze vakkundige aanpak voor een prachtige droomtuin.

Verharding

Betegelen of verharding van opritten en paden met natuurlijke materialen

Verharding kan in alle mogelijke vormen, maar moet wel overwogen worden.
Kies je voor open verharding of half open verharding ?
De verharding moet eveneens passen bij de stijl van de woning. Wij geven graag het nodige advies.

Terrasbeplanting

Op zoek naar een mooie beplanting voor je terras?

Wanneer de lente er is verplaatst het leven zich meer en meer naar buiten en wordt heel wat tijd op het terras doorgebracht. Het is dus maar normaal dat deze plaats wordt aangekleed met leuke potten en bakken, vol bloeiende en decoratieve planten.

Tuinonderhoud

Elk seizoen nemen wij desnoods je tuin onderhanden.

Als je net hebt geïnvesteerd in een tuinrenovatie is het natuurlijk zonde om je mooie tuin te verwaarlozen. Heb je zelf geen groene vingers dan onderhouden wij jouw tuin om de zoveel maanden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is volop te genieten van je leuke tuin.

Contacteer mij!